Juryn

Varje TÄVLINGSKATEGORI har en juryansvarig som tillsätter en jury. De olika jurygrupperna arbetar oberoende av varandra vilket betyder att ett bidrag kan vinna flera priser. Kategorin Publikens val har ingen jury utan vinnaren utses med hjälp av en omröstning som sker på plats under galakvällen.

Så tävlar du!

 1. Se vilka bedömnskriterier som gäller under respektive TÄVLINGSKATEGORI.
 2. Ladda ner TÄVLINGSFORMULÄRET på din dator.
 3. Fyll i formuläret och spara. Byt namn på filen till titeln på tävlingsbidraget. Det är okej att skriva på både svenska och engelska. OBS! Det är viktigt att samtligas mailadresser finns i tävlingsformuläret så att alla får nödvändig information och inbjudan till galakvällen.
 4. Zippa tävlingsformuläret tillsammans med ett filmklipp som presenterar bidraget, max 5 minuter lång.
 5. Surfa in på WeTransfer.com och skicka zip-filen med tävlingsformuläret och filmklippet till cawards@visualiseringscenter.se.
 6. Deadline för inlämning av bidrag är den 5 maj 2019.
 7. När vi har tagit emot ditt bidrag får du först en bekräftelse från WeTransfer. När tävlingen stängs får du ytterligare en bekräftelse via mail direkt från oss att du är med och tävlar.
 8. De nominerade bidragen publiceras på webben!
 9. Vi ber de nominerade att skapa en 40 sekunder lång video (“Fast Forward”) som kan visas under galakvällen.
 10. Den 22 maj 2019 avslutas tävlingen med galakväll och prisutdelning på Visualiseringscenter. Obs, alla tävlande måste själva anmäla sig till galan. Anmäl er HÄR.

Regler

 • Bidraget får inte vara inskickat till C Awards tidigare.
 • Bidraget ska vara skapat av uteslutande studenter (inskrivna vid universitet eller högskola) antingen inom en kurs eller på fritiden.
 • Visualiseringscenter C förbehåller sig rätten att använda material från C Awards för reklam och rekrytering.
 • Exjobb är tillåtna.
 • Juryn utser tre nominerade bidrag i respektive kategori.
 • De vinnande bidragen vinner 10 000kr/kategori.