Sponsra C Awards!

Som sponsor till C Awards får du en ingång, och ett försprång, till framtidens kompetensbank. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda denna arena för interaktion. Det går bra för regionens duktiga studenter. Välkommen att dra företagsmässig fördel av det!

 

Fortsatt framgångsrika

Flera studenter från Linköpings universitet, Campus Norrköping har gått vidare till attraktiva arbetsplatser runt om i Sverige och i världen. Många arbetar exempelvis med att göra specialeffekter till världsberömda filmer skapade i London och i Hollywood. På närmare håll, hittar vi färdigutbildade proffs som skapar visualiseringslösningar för exempelvis IKEA. Helt nya företag har också etablerats, detta finns det många goda exempel på. Nu kan C Awards med stöttning från redan etablerade företag och organisationer möjliggöra fler framgångar. Ditt sponsorskap gör skillnad!

Presentera ditt företag

Förutom de nyheter, innovationer och potentiella företagsidéer du själv får ta del av, är C Awards en ypperlig kanal för egen marknadsföring. Som sponsor syns du tillsammans med Visualiseringscenter C i marknadsföringen av C Awards, riktat mot både universitet och näringsliv.

Träffa nya medarbetare & exjobbs­kandidater

Ta del av nya innovationer & företags­idéer

Marknadsföra Er mot morgon­dagens stjärnor

 

 

Sponsorpaket

sponsorpaket

Detta ingår vid sponsorskap:

  • Sponsring av ett pris (se kategorier)
  • Mässplats på Visual Swedens jobbmässa för studenter i början av galakvällen
  • Vara med på scenen under prisutdelningen där ni får möjlighet att presentera ert företag och berätta varför ni valt att sponsra ett visst pris
  • Exponering av ditt företags logotyp under prisutdelningen i Domen samt på skärmar i restaurangen
  • Möjlighet att presentera Ert företag på scen under kvällens mingel
  • Logotyp och länk till hemsida på www.cawards.se
  • Synlighet i sociala medier

Pris: 20 000 SEK

 

Kontakt

cawards@visualiseringscenter.se